На війні із Росією загинули військові з Кіровоградщини. Точка доступу публікує імена Героїв, про смерть яких стало відомо 10 березня. 

В Петрівській селищній раді повідомили, що 8 березня 2023 року на Запоріжжі загинув стрілець-помічник гранатометника, солдат Володимир Борщ, мешканець села Зелене. 

Йому було 27 років.

Володимир Борщ

 

В Кропивницькій міській раді повідомили, що в суботу, 11 березня, містяни прощатимуться з командиром авіаційної ескадрильї, підполковником Олександром Жибровим. Початок церемонії – об 11:00 на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища

Олександр Жибров

В Олександрійській міській раді повідомили, що 7 березня під час виконання бойового завдання на території Луганської області загинув Віктор Харлан, 1988 року народження.

Віктор Харлан

У Знам'янській міськраді повідомили, що 4 березня загинув солдат Олег Кузін. Він загинув в районі населеного пункту Дубово–Василівка Донецької області під час мінометного обстрілу.

Олег Кузін

В Підвисоцькій громаді повідомили, що 5 березня 2023 року під час виконання бойового завдання, біля населеного пункту Новоселівка Донецької області, загинув житель села Нерубайка, старший солдат Олександр Сліпоконь (1990 року народження).

Олександр Сліпоконь

Читайте також: Без матері залишився 7-річний син: на Кіровоградщині попрощалися з медикинею полку "Азов"


Головне сьогодні